Spectacolul de Luni…

Spectacolul de Luni e – daca vreti –  o premiera.  Atat produsul in sine si conceptul propus;  Cu alte cuvinte ceea ce veti vedea e nou si ideea propusa de Asciatia Culturala Experiment. Teatru. Clandestin. e de a prezenta (pe cat posibil) in fiecare zi de Luni un mic spectacol / prezentare sub titulatura de Micro – Enciclopedie … Serate de onoare.

afis serate 1

 

Cat despre Spectacolul de Luni, 21 septembrie 2009, care se va desfasura in Cetate, in sala 21 (odata intrat in curtea cetatii, prima la stanga, incaperea cu perete de sticla) care va incepe undeva in jurule orei 19:19 nu pot sa spun decat ca e compus din doua monoloage. Mai precis textele cu care colegul meu Adi si cu mine, ne-am prezentat in examenul de licenta.

 

other info at:

http://www.bihoreanul.ro/cultura-timp-liber/plutasii-de-pe-bistrita-in-spectacol-la-cetate-4910365

Tinerii actori orădeni, Ciprian Ciuciu şi Adrian Ştefănuţi, ambii absolvenţi ai Facultăţii de Muzică din Oradea, specializarea Arta Actorului, sunt protagoniştii spectacolului „Plutaşii de pe Bistriţa”, ce va avea loc luni, 21 septembrie, în camera 21 a Cetăţii Oradea, de la ora 19.19.

Spectacolul, organizat sub egida „Asociaţia Culturală Experiment. Teatru. Clandestin”, o organizaţie culturală non-guvernamentală, înfiinţată ca o alternativă a evenimentului instituţionalizat, este primul dintr-o serie pe care Sebastian Bărbălan, regizor şi asistent universitar, vrea să o instaureze în Oradea. „În fiecare săptămână să fie o seară în care să se prezinte ceva, un monolog, un spectacol, un stand-up comedy. De altfel, seria de evenimente se şi numeşte „Micro-Enciclopedia: Serate de onoare”, pentru că sunt seri în care tu îţi faci ţie onoare, te prezinţi publicului”, a explicat pentru Bihoreanul.ro Ciprian Ciuciu.

Biletele la spectacol vor putea fi achiziţionate la intrare, la preţul de şapte lei pentru elevi şi studenţi şi zece pentru adulţi.

 

***

 

Pentru alte alea, va stau la dispozitie.

Pana atunci, sa ne vedem sanatosi!

 

PS:  Locurile sunt limitate… (rili)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: